Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Απολογισμός εκδήλωσης ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicwCHcaGVs2EvHySahbFAPU1qTkPQcWfRtWEfYIEQSJHOiH4rzaKNFhgw7gRga3pLHlyVwsfAZ13T-WZv73rjq0LMK5iHb-tEHv6D7R6SS1JoDG0ZnFRVRJpbudiDOSNSuKkY_MEkhf28/s320/107_1148.JPG                             

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Απολογισμός εκδήλωσης ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 19 -10 -2012, η λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας.  Γενική αίσθηση ήταν πως ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση, από την οποία πέρασαν περίπου 50 - 60 άτομα, με τους περισσότερους να τοποθετούνται μετά την εισήγηση του κ. Πάνου Σκούτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας γόνιμος και ουσιαστικός πολιτικός διάλογος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρώτιστος στόχος και ομολογουμένως επετεύχθη.
Μετά το πέρας των τοποθετήσεων πραγματοποιήθηκε εγγραφή μελών  στην υπό διαμόρφωση Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας, μαζικά και με θέρμη.  Η διαδικασία της εγγραφής νέων μελών συνεχίζεται καθημερινά και σίγουρα ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα ενταχθούν στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ θα είναι η απάντηση σε όσους αναφέρθηκαν  κακοπροαίρετα, υποτιμητικά  με χλευασμό στο εγχείρημα μας.
Ξεκάθαρη είναι πλέον  η τάση του κόσμου να ενταχθεί στις γραμμές του νέου πολιτικού φορέα που διαμορφώνεται και να αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας. Το τελικό συμπέρασμα όλων ήταν πως οργανωνόμαστε για την ανατροπή, βροντοφωνάζοντας ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ.




                                                                                                                

4 σχόλια: